DELIA A RUPT TACEREA: “NU CRED CA DATOREZ CEVA! NU LUCREZ IN FOLOSUL COMUNITATII!”

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Totusi, artista sustine ca faptul ca este o persoana publica ii provoaca un anumit disconfort.

„E un disconfort sa fii o persoana cunoscuta, e un disconfort si pentru tine, si pentru cei de langa tine. Pentru ca oamenii au senzatia ca odata ce esti cunoscut esti disponibil tuturor oricand, la orice ora. Cred ca esti disponibil sa fii bucuros, sa canti si ceva, eventual la orice ora din zi si din noapte, sa zambesti, sa fii ca o maimuta dresata la circ. De multe ori oamenii nu gandesc mai mult decat ce-i intereseaza pe ei, si anume o poza sau un autograf”, a declarat Delia pentru adevarul.ro.

Delia a vorbit si despre asumarea faptului de a fi o persoana publica. „Nu cred ca trebuie sa-ti asumi asta. Trebuie sa-ti asumi rolul de mama daca esti mama, eu in meseria mea imi asum rolul de artist pe scena, nu viata mea de zi cu zi. Nu datorez oamenilor de pe strada mai mult decat un salut si respect. Nu cred ca datorez ceva. Eu vorbesc si de oameni virtuali, pe care nu-i cunosc personal, nici nu stiu daca fac parte din publicul meu, poate e un om care doar a vazut o fata cunoscuta si vrea sa se pozeze cu o fata cunoscuta, poate nici nu stie exact cine sunt.
loading...
Nu-mi asum asta, nu am de ce, nu datorez poze si autografe, asta e un lucru pe care il faci daca vrei, daca simti, daca iti face placere si cand iti face placere. Si nu-mi asum nici curiozitatea oamenilor, ei pot avea curiozitati, dar nu inseamna ca trebuie sa-mi asum sa satisfac curiozitatile oricarui om, pentru ca nu lucrez in folosul comunitatii 24 de ore din 24. Munca mea se desfasoara pe scena, iar actul artistic se termina acolo. Viata mea e viata mea”, a mai spus Delia.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro