LAURENTIU REGHECAMPF, PRIMA REACTIE DUPA CE A AFLAT CA ANAMARIA PRODAN A AJUNS LA SPITAL

Laurentiu Reghecampf a rectionat imediat dupa ce a aflat ca Anamaria Prodan a fost internata de urgenta. Sotia sa a ajuns la spital incercase sa akimga singura la clinica, numai ca a avut dureri foarte mari si a apelat numarul de urgenta 112. A fost preluata de o echipa medicala si transportata, imediat, la spital, acolo unde pacienta a fost stabilizata.

Conform informatiilor wowbiz.ro, Anamaria Prodan era foarte slabita si transfigurata. Aproape de nerecunoscut.

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinica singura si nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din masina personala! Era transfigurata. Arata cumplit. Era slabita si de nerecunoscut, cu parul despletit si in trening de casa! Nu a mai putut sa se deplaseze, din cauza ca i s-a facut rau, s-a speriat si a sunat la 112. Avea tensiunea foarte mare si abia vorbea. O echipa medicala a preluat-o imediat si a dus-o la la etaj sa nu o vada lumea si apoi sa o stabilizeze”, au declarat surse de la Spitalul de Urgenta din Capitala
loading...
Vestea ca Anamaria Prodan a fost internata de urgenta l-a gasit pe Reghe ”la datorie”, in Emirate, acolo unde este antrenor al echipei Al Wahda. S-a panicat imediat cum a auzit ce s-a intamplat cu Anamaria, iar persoane din anturajul familiei au declarat ca s-a interesat, rapid, care este primul zbor catre Romania si l-a lasat pe secundul sau sa conduca antrenamentele. Reghe s-a linistit abia dupa ce a vorbit cu Anamaria la telefon.

La scurt timp de la aflarea vestii ca impresara se confrunta din nou cu mari de sanatate, sotul ei a intrat in panica! Aflat in Emirate, unde o antreneaza pe Al Wahda, Reghe a fost extrem de nelinistit pana a reusit sa ia legatura cu partenera lui de viata.

“In clipa in care a primit un telefon din Romania si i s-a spus ca Anamaria Prodan a ajuns la spital, Laur a fost terminat! Imediat, s-a interesat de primul zbor spre tara si l-a lasat pe secundul sau sa conduca antrenamentele echipei! Nu stia ce sa mai faca si pe cine sa mai intrebe de situatia medicala a sotiei. Doar atunci cand a luat legatura cu ea, s-a mai linistit! In plus, agenta FIFA i-a spus ca nu este cazul sa se intoarca in Bucuresti, pentru ca starea sa este stabila si va mai ramane la clinica doar o zi”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro