MISHA, DEZAMAGITA LA TREI LUNI DE LA ANUNTUL DIVORTULUI DE CONNECT-R

In urma cu aproximativ trei luni, o veste trista zguduia showbizul autohton, Misha si Connect-R anuntau faptul ca in urma cu mai bine de un an, divortau. Toata lumea a fost surprinsa, mai ales ca cei doi nu dadeau semne ca in relatia lor ar fi existat probleme atat de mari, incat sa duca la despartire.

Cei doi nu au comentat foarte mult pe acest subiect, de dragul fetitei lor au preferat sa nu intre in detalii, de altfel nici acum nu se stie daca a existat un motiv concret, care a dus la separarea lor. Recent, artista a postat pe retelele de socializare un mesaj, care este posibil sa faca referire la relatia cu fostul ei sot.

Cantareata pare dezamagita, simtind nevoia sa impartaseasca cu prietenii virtuali starea ei la acel moment. “Aplauze, va rog!”, a scris Misha, distribuind urmatorul mesaj: “Oamenii nu abandoneaza oamenii pe care ii iubesc, abandoneaza oamenii pe care ii foloseau”.

Misha a iesit la atac, la doua luni de la anuntul divortului de Connect-R si a vorbit despre fetita ei, ca incearca sa se descurce cum poate, fara ajutorul vreunei bone. Artista se imparte intre cariera muzicala si cresterea fetitei sale si o face foarte bine. Lucreaza foarte mult la relansarea ei in muzica si pregatest eo piesa in colaborare cu o artista din Romania, insa nu a dezvaluit mai multe detalii.
loading...
“Maya e foarte bine, merge la gradinita, acasa cu mine si cam atat. Acum am o domnisoara cu care face engleza acasa si am lasat-o cu ea doua ore, pentru ca atat tine sedinta. Stau aici o ora si apoi ma intorc repede acasa. Am vazut in ultimul timp numai, hai sa nu zic mizerii, pentru ca e un cuvant urat. Am vazut foarte multe articole nefondate in ultimul timp pe internet si da… e o prostie. Scria ca mi-as dori o bona, iar eu nu am declarat niciodata asa ceva. Nu imi doresc nicio bona. Ma descurc asa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bona‘, a spus Misha, pentru VIVA!
Acum, Misha lasa in urma problemele personale si pregateste o intoarcere in lumea muzicala. „Da, cu siguranta ca imi doresc sa imi reiau cariera. O sa scot in curand o piesa singura. Voi pregati si o piesa in colaborare cu o artista de la noi si o sa ma pun pe treaba, m-am pus deja‘, a adaugat artista.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro