SURPRIZA URIASA LA “ASIA EXPRESS”! IULIA VANTUR, PE PLATOURILE DE FILMARE ALE SHOW-ULUI !

Aflata in Bangalore, India, echipa “Asia Express” a avut parte de o super surpriza: vizita Iuliei Vintur. Frumoasa blonda a luat avionul din Mumbai si a venit pentru a-si revedea fostii colegi care in aceste zile filmeaza noul sezon al show-ului difuzat in curand de Antena 1.

“M-am bucurat cand am auzit ca Mona Segall si echipa „Asia Express” vor ajunge in India si m-am gandit ce frumos ar fi sa vin sa ii intampin in tara mea de adoptie.

Sunt foarte frumoase aceste revederi, mai ales cand impartim atat de multe amintiri. E un sentiment foarte placut. Am luat avionul de dimineata si ma voi intoarce in Mumbai dupa aceasta intalnire. Mi se pare foarte interesant si o mare provocare tot acest proiect pe care ei il desfasoara, Asia Express. Le doresc mult succes tuturor concurentilor, stiu ca nu e deloc usor pentru ei. In ceea ce priveste echipa, stiu ca vor face o treaba foarte buna”, a povestit Iulia Vantur.
loading...
Chiar daca finala “Asia Express” va avea loc in Mumbai, oras in care ea locuieste, Iulia Vantur nu isi putea revedea colegii acolo pentru ca in perioada urmatoare va incepe filmarile pentru un nou proiect. Frumoasa blonda va fi protagonista unui film indian, filmul ei de debut.

Sufletul pereche si l-a gasit la mii de kilometri departare de tara natala. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a facut-o sa se concentreze mai mult pe cariera muzicala, iar in India, Iulia Vantur a facut furori cu vocea sa. Pe langa muzica, vedeta, care s-a mutat din Romania in 2012, se ocupa si de cinematografie. Ori de cate ori are timp, ea revine in Romania, unde sunt parintii si prietenii ei.

Iulia Vantur s-a nascut pe 24 iulie 1980 in Iasi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actrita si model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 in Indore, India. El este actor, producator si cantaret. Celebrul star de la Bollywood are patru frati, care sunt si ei prezenti in lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro