VICTOR SLAV SI-A INGRIJORAT FANII.

Victor Slav a facut public un mesaj cu care si-a pus fanii pe ganduri. Unii dintre ei s-au ingrijorat atat de tare, incat i-au pus mai multe intrebari dupa ce i-au citit postarea. Randurile scrise i-au facut pe cativa dintre sustinatorii prezentatorului de la Kanal D sa creada ca este intr-o suferinta…

In varsta de 38 de ani, Victor Slav a urcat pe Instagram un selfie alb-negru in care apare incruntat si foarte serios. Poza a fost insotita de un mesaj scris in limba engleza, respectiv: “Color of the soul: Black&White”, care se traduce: “Culoarea sufletului: Negru&Alb”.

In timp ce unii dintre prietenii virtuali l-au complimentat, altii au incercat sa-l inveseleasca, presimtind ca acesta ar suferi dupa cineva sau ceva.

“Niciodata, mai bine rosu”, “Ai credinta ??”, “Se va colora singur in timp :* ” sunt trei dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

loading...
Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 in Bucuresti) s-a s-a cununat civil cu Bianca Dragusanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.
Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro