Zi trista pentru Cove! Vedeta le-a dat vestea tuturor

Gabriel Coveseanu a ramas astazi fara colega lui de platou, Adela Popescu. Aceasta urmeaza sa nasca si intra in concediu prenatal.

„Desi zambesc, am sufletul trist. Astazi e ziua aceea… Ziua in care ma paraseste. Ai grija, micuto!”, a scris Cove pe contul sau de Instagram.

„Prietenul meu”, a scris si Adela Popescu pe Instagram. „#safiicuminte #micutule #grasutule #eternule”, i-a mai transmis Adela Popescu lui Cove, colegul ei de platou.

Cum si-a anuntat Adela Popescu familia ca e gravida
Adela Popescu a marturisit ca si-a anuntat familia ca este gravida chiar de ziua baietelului ei si al lui Radu Valcan, Alexandru.

loading...
„Cand am aflat ca sunt insarcinata pentru a doua oara am ridicat ochii spre cer si am spus: Doamne, daca va fi fetita, vom fi foarte fericiti. Daca va fi baiat, vom fi de asemenea foarte fericiti, dar inseamna ca vei vrea sa avem trei. Si a vrut. Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru (…)
Inainte de momentul tortului ne-am schimbat toti patru in tricouri inscriptionate cu mesaje menite sa inglobeze toate trairile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Surprindere, lacrimi de fericire, panica, extaz, panica din nou, dar si o liniste ce vine din siguranta ca fratiorul lui Alexandru va aduce, odata cu venirea lui pe lume, si mai multa fericire in familia noastra. Micutule, avem un tricou si pentru tine! Te asteptam!”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro