Ana Maria Prodan, mama de gemeni la 45 de ani.

Ana Maria Prodan isi doreste sa fie mama de gemeni, iar pentru asta are de gand sa mearga in Dubai, la sotul sau, ca sa „lucreze” la indeplinirea visului.

Impresara a povestit pentru Libertatea ca de cand i-au plecat copiii la scoli, in strainatate, casa este mai goala, iar acest lucru o face sa-si doreasca sa redevina mama. Si nu orice fel de mama, ci de gemeni. „As vrea sa am un bebe. Doamne, ce mi-as dori! Pot sa ma fac si de 300 de kilograme, dar sa fac doi bebelusi, nu unul. Acum am nevoie, nu vezi ca nu a mai ramas niciun copil in casa? Toti au plecat. Mai e putin si pleaca si Bebe. Imi zice ca incep cantonamentele si ma roaga sa-l las in pace. De semnat, a semnat din burta cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuti, se duce singurel. Daca-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decat el!”, a declarat Ana.

Ana Maria Prodan, mama de gemeni la 45 de ani
Ana Maria Prodan asteapta sa treaca perioada mai agitata ca sa se revada cu sotul ei Laurentiu. „Nu prea pot sa retraiesc adolescenta cu Laur, daca eu sunt in Romania. Poate doar telepatic… Dupa ce termin filmarile pentru emisiune, dupa ce termin perioada de transfer, dupa ce pleaca si copiii care unde pleaca, apoi o sa merg si eu la sotul meu”, a mai adaugat sexy impresara.
loading...
Ana Maria Prodan, mama de gemeni la 45 de ani
Ana Maria Prodan este casatorita cu Laurentiu Reghecampf. Cei doi au impreuna un baietel. Impresara mai este mama a doua fete dintr-o casatorie anterioara, la fel si Laurentiu, are un baiat dintr-o alta casnicie.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro