Andreea Marin, suspecta de cancer: „Fara sanatate nu avem nimic”

Andreea Marin s-a operat recent.

Andreea Marin a suferit o interventie chirurgicala la nivelul regiunii cervicale. Vedeta a fost destul de ingrijorata, fiindu-i teama ca, in urma biopsiei, ar fi putut sa primeasca un diagnotic crunt. Din fericire, acum se simte bine si este multumita ca si-a rezolvat problema de sanatate si, mai ales, ca a facut-o la noi in tara.

„Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de echilibru. Stim foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic. Aveam o problema si trebuia analizata obiectiv, de un specialist. Am avut norocul sa intalnesc un medic deosebit, de o rara calitate umana, doctorul Dragos Zamfirescu. Drumurile noastre s-au intalnit intr-o campanie umanitara la care am pus umarul – Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!, ce are drept scop realizarea a 50 de operatii complexe pro-bono.
loading...
Am capatat incredere cunoscand multi pacienti ce au trecut prin mainile lui si mi-am spus ca aici, acasa, vreau sa ma operez si eu. Problema mea de sanatate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mana pe umarul meu si ii multumesc. A existat chiar si riscul extrem de incomod al unui raspuns nefavorabil in urma biopsiei realizate in timpul operatiei, dar ma bucur nespus ca sunt sanatoasa astazi, recuperarea merge bine, am scapat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicala, am reinceput sa merg la antrenamentele de sport si ma simt din ce in ce mai bine”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro