ANTONIA feat. Erik Frank – Matame (videoclip)

ANTONIA lanseaza videoclipul oficial al single-ului „Matame” in colaborare cu Erik Frank.

Piesa „Matame” a fost compusa de Marius Dia, Alex Parker, Erik Frank (toti trei sunt compozitori si producatori DeMoga Music), Olivia Addams si produsa de Alex Parker si Marius Dia.

Videoclipul de la „Matame” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan DoP), productie video Loops Production.

„Clipul de la „Matame” este fix pe placul meu, ma caracterizeaza mult combinatia intre senzuala si funny. Este reteta fatala pentru mine! Mi-am dorit foarte mult un videoclip de acest gen, sa ma exprim cum vreau si sa schimb multe tinute. NGM Creative si Loops Production m-au ajutat sa fac asta, sunt foarte talentati si consider ca avem chimie. Iar Erik a fost the right touch of spice cu prezenta lui naturala si cool”, a spus ANTONIA.

loading...
„Matame” a fost filmat la Suter Palace Heritage Hotel, cel mai luxos boutique hotel, construit la inceputul secolului XX de catre arhitectul Adolf Gustav Suter care include 14 camere si 3 apartamente amenajate in stil diferit, dar pastrand stilul autentic al palatului.
In apartamentul in care a filmat Antonia, au stat Beyonce si Enrique Iglesias.

Candelabrul care apare in videoclip este cel mai mare candelabru de Murano din Europa, de 14 metri lungime si peste doua tone.

Echipa de beauty a ANTONIEI a fost formata din Ema Uta (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Cristina Craciun (styling). Tinutele ei sunt de la designeri romani precum SEEN Users, ATU Body Couture, Loulou, I Am Iza, Manokhi, Norina Stoica, Styland, Alexandru Simedru, Ioana Ciolacu.

Erik este cunoscut publicului din Romania pentru colaborarea cu INNA pentru piesa „Ruleta”, un super hit cu peste 184 000 000 de vizualizari.

ANTONIA a lansat anul acesta „Hotel Lounge”, dar si colaborare cu Alex Velea si Lino pe piesa „Sahara”, „Adio” cu Connect-R si „Tango”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro