CABRAL, CU MASCA DE OXIGEN PE FATA CHIAR DE CRACIUN!

La inceputul lunii, Cabral a deveni tatic pentru a doua oara. Andreea Ibacka a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa pe 4 decembrie. De Craciun, prezentatorul TV pare sa fi intampinat ceva probleme de sanatate.

Cel putin asta se intelege din ultima fotografie pe care vedeta a urcat-o pe contul personal de socializare. In poza, Cabral apare cu masca de oxigen de fata, iar lumea nu a ezitat si i-a urat insanatosire grabnica.

“Sanatate!”, “Lasa ca felul tau de a invinge orice problem. Si apoi nu oricine are o nevasta asa frumoasa si doi copii minunati!”, “Imunitatea scazuta, bre’… Sanatate multa. Doamne, ajuta-l saracutul ca e si batut si racit”, “Aerosoli… E si cu fluimucil (acetilcisteina)? Sanatate!”, au fost doar cateva dintre mesaje.
loading...
Cabral promite sa nu o expuna nici pe sora lui Inoke si multumeste tuturor celor care au adresat urari familiei:
“Salut. Sunt Cabi. Tatal lui Inoke si al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). In primul rand… va spun ca m-ati facut praf cu mesajele de ieri. V-ati oprit si ne-ati urat frumos, de m-a luat si mai tare de cap. Si pentru asta va multumim!!! In al doilea rand, pare ca multi au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor-sa a’ mica. E mai bine asa, mai ales pentru ele. Si va multumim ca intelegeti treaba asta. Pitica e bine. Grasuta, scandalagioaica si atenta deja la tot ce e in jur. Andreea Ibacka e bine si ea. Ma rog, fericita lesinata… Am pus prima poza pe care o am cu ea. Ea ma tine de dest, eu lesin… d-astea”, a scris Cabral in ziua in care Andreea Ibacka a nascut”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro