Loredana Groza, o noua schimbare de look spectaculoasa.

Loredana Groza este cunoscuta pentru faptul ca adora sa fie extravaganta si sa-si uimeasca fanii cu fiecare aparitie. Artista a trecut acum printr-o noua schimbare de look, care pare sa fie pe placul fanilor.

Dupa ce oamenii i-au spus ca incepe sa semene cu Bianca Dragusanu si au intrebat-o daca si-a facut ceva la fata, Loredana a postat o noua imagine pe conturile de soacializare unde uimeste cu un nou look.

Frumoasa artista, considerata una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, a renuntat la extensiile de par si la machiajul strident pentru care a fost aspru criticata. In noua imagine, celebra cantareata, in varsta de 48 de ani, apare cu suvite de culoare mov si cu un machiaj discret, avand pe cap o caciula neagra. „Nu am regrete pentru ce am facut, doar pentru ce nu am facut”, a scris Loredana la imagine.
loading...
Fotografia s-a bucurat de succes in randul fanilor, care par foarte incantati acum de noul look al artistei. „Fata, esti perfecta”, „Esti superba! Felicitari pentru curaj”, „Acum te iubesc mai mult”, „Diva”, „Arati foarte bine”, au fost cateva dintre mesajele internautilor.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro