SIMONA HALEP ESTE NOMINALIZATA DE WTA PENTRU LOVITURA ANULUI

Simona Halep, liderul mondial, este nominalizata cu doua lovituri de exceptie in ancheta Asociatiei mondiale a jucatoarelor profesioniste de tenis (WTA) pentru lovitura anului.

Romanca a fost nominalizata pentru o lovitura din meciul cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open, partida pe care a pierdut-o, dar si cu o lovitura dintr-un meci castigat in mai in fata rusoaicei Maria Sarapova, din semifinalele turneului de la Roma.

WTA, asociatia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis, a impartit reusitele anului in doua grupe, A (ianuarie – mai) si B (iunie-octombrie). In grupa Simonei Halep, mai sunt nominalizate Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska in timp ce in grupa B sunt nominalizate lovituri reusite de Caroline Wozniacki, Magda Linette, Maria Sharapova, Hsieh Su-Wei si Ons Jabeur.
loading...
Simona Halep a castigat in 2018, pentru al doilea an consecutiv, „Premiul de favorita a fanilor” in circuitul WTA, in urma unui vot realizat pe site-ul Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis. Site-ul WTA a notat ca „Simona a reusit cea mai mare surpriza a lui 2017, detronand-o pe Agnieszka Radwanska dupa sase ani din topul preferintelor fanilor”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro