ACESTA ESTE “VICIUL“ LUI TUDOR CHIRILA!

Tudor Chirila nu este pasionat de masini scumpe sau haine la moda, artistul are un alt “viciu“, de la care nu se abate absolut deloc. Se pare ca juratul de la ”Vocea Romaniei” este un impatimit al cititului, iar iamginile vorbesc de la sine.

Tudor, insotit de sotia sa, Iulia Mizgan, a luat cu asalt o librarie amplasata intr-un mall din Capitala. Pentru mai bine de doua ore, cei doi au stat printre rafturile pline cu carti. Efortul insa a meritat! Dupa ce au studiat cu atentie titlurile expuse, Tudor Chirila si aleasa inimii sale au plecat acasa cu un brat de carti, scrie spynews.ro.

Tudor Chirila a fost pus in fata unei situatii grele in calitate de jurat, in editia de vineri (26 octombrie). A fost etapa confruntarilor, iar juratilor le-a fost foarte greu sa aleaga intre concurenti. Irina Rimes nu s-a mai abtinut la un moment dat si a spus „Baga-mi-as!”, in momentul in care a fost nevoita sa aleaga intre doua dintre concurentele sale.
loading...
Nici lui Tudor Chirila nu i-a fost usor! Artistul a fost impresionat de calitatile vocale ale elevilor sai si si-ar fi dorit sa nu fie pus in situatia in care sa aleaga intre Sandor Dombi si Mihai Meiros, care au cantat celebra piesa „Tennessee Whiskey”. „Urasc show-ul asta!”, a spus Tudor Chirila la „Vocea Romaniei”. Intr-un final, artistul l-a ales pe Mihai Meiros. Fiul lui Sandor Dombi a fost foarte suparat, dar Tudor Chirila a incercat sa il consoleze. Niciun antrenor nu l-a salvat pe tatal sau.

„Nu te supara pe mine…Si pentru noi este greu!”, i-a spus Tudor Chirila baiatului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro