Adelina Pestritu nu l-ar ierta pe Virgil Steblea daca ar insela-o cu alta femeie.

Adelina Pestritu a vorbit pentru prima data despre infidelitate. Ea nu l-ar ierta niciodata pe Virgil Steblea daca ar calca stramb. Iata primele declaratii!

Adelina Pestritu a vorbit intr-un interviu EXCLUSIV VIVA! ca nu l-ar ierta pe Virgil Steblea daca ar insela-o. Ea a mai povestit despre cel mai greu moment prin care a trecut in viata.

Ce compromis nu ai face niciodata intr-o relatie?

N-as ierta lipsa respectului, a fidelitatii sau nepasarea. Sunt criterii sigure pentru destramarea familiei.

Care a fost cel mai greu moment al vietii tale, pana acum? Cum te remontezi cand simti ca nu mai poti?

loading...
Desi sunt o fire joviala, plina de viata si foarte sociabila, am trecut si prin perioade in care am suferit, am plans sau m-am simtit singura. Un astfel de moment a fost moartea celor doua bu- nici ale mele la interval de o saptamana. Le-am iubit foarte mult si m-a durut foarte mult pierderea lor. In acea perioada, prezentam o emisiune zilnica de doua ore live, in care se canta, se dansa, iar pozitia de moderator implica sa disimulez si sa ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, desi intr-una dintre zile mi-am condus un suflet drag la groapa. Sunt perioade pe care le traiesti in interiorul tau, chiar daca exteriorul de multe ori arata altceva.

Ai trecut prin numeroase schimbari pana acum… Cum te vezi, acum, ca om, fata de cum erai atunci cand ai devenit cunoscuta in showbiz?

Da. M-am schimbat in totalitate. Am devenit un om mai docil, matur, serios. Viata mi-a dat ocazia sa ma schimb si cred ca am ales drumul corect. Nu regret nimic insa, daca ar fi sa retraiesc anumite momente, as proceda la fel. Cu toate greselile si esecurile la pachet. Ele m-au construit omul care sunt astazi.

Vezi interviul complet aici!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro