Adriana Bahmuteanu, marturisiri devastatoare!

Adriana Bahmuteanu trece prin momente foarte grele de ceva timp. Mama a doi copii, se confrunta cu probleme foarte mari, iar Silviu Prigoana a reactionat imediat la situatia in care se afla.

Adriana Bahmuteanu a facut marturisiri cutremuratoare intr-o emisiune tv. Plangand, cu sufletul frant si ingrijorata, bruneta a povestit situatia in care se afla, alaturi de cei doi copii.

Adriana Bahmuteanu sustine ca nu si-a torturat copiii, asa cum a declarat Silviu Prigoana, dupa ce i-a facut plangere penala. Mai mult decat atat, Adriana Bahmuteanu a marutirisit ca baiatul cel mic l-a legat pe fratele lui mai mare de scaun, deoarece voia sa se arunce de la geam.
loading...
„Este momentul adevarului in seara asta. Inventeaza tot felul de lucruri! Eu nu mi-am torturat niciun copil! Sunt imagini, copiii se filmeaza intre ei. In acest moment, de cateva luni, incerc pe toate caile disperata, pentru ca din pacate, copiii mei sufera de niste tulburari de comportament. De trei luni incer sa obtin sprijinul autoritatilor pentru a putea duce acesti copii la specialisti fara acordul lui. Cand m-am intors cel mic il imobilizase pe cel mare, l-a legat. Sparsesera tot prin casa. Sunt doi baieti care se mai bat. Cel mic a luat telefonul a inceput sa filmeze. Il tineam. (…) Cel mare vrea sa sare pe pervazul de la geam ca el vrea sa moara. Ala micul zice: mama, l-am legat ca sa nu sara pe geam. Copilul cel mic a devenit aparatorul meu si al lui frate-su. Stii ce inseamna sa ai un copil care se da cu capul de pereti si sa nu poti sa il duci la doctor?”, a declarat Adriana Bahmuteanu.
De asemenea, Silviu Prigoana are o alta abordare si o alta parere in legatura cu situatia in care se afla adultii si cei doi baieti: „O mama isi leaga copilul de maini si de picioare. Se urca peste el. Nu e constienta! Copiii sunt in siguranta in momentul de fata. Nu am ce sa caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro