DOVADA CLARA A INFIDELITATII LUI CARMEN DE LA SALCIUA!

Dovada clara a infidelitatii lui Carmen de la Salciua! Sora lui Culita Sterp a facut publice conversatiile dintrea ea si amantul ei.

Sora lui Culita Sterp a facut publice mai multe conversatii in care Carmen ar confirma faptul ca s-a indragostit de altcineva pe parcursul casniciei cu Culita. De altfel, in urma cu o saptamana, artistul marturisea ca are dovezi in privinta adulterului.

„Chiar ma gandeam sa nu-ti mai acordam importanta dar vad ca tu nu te opresti, nu noi ! Chiar daca Culita mi-a zis de atatea ori sa nu mai zic nimic si sa te las asa, nu pot sa nu ma abtin si sa nu le arat oamenilor cine esti tu cu adevarat ! Tu aia credincioasa si care face pe sfanta, sfanta Carmen de la Salciua! Cum a fost cand te culcai cu Cosmin in miros de lumanari la hotel, in timp ce erai cu Culita? Cum a fost cand stateai sub cerul liber cu el si tavaleati iarba?

Cum a fost cand iti era dor de el in multe zile si multe nopti ? Cum a fost cand i-ai facut melodie “De ce traim o iubire interzisa?” Ca sa nu mai zic ca ai fost amanta lui Papen de la Campeni atatia ani , omul ala insurat si cu fetita acasa! Dumnezeu nu doarme, stai linistita ! Are Culita toate conversatiile tale cu el ca sa nu mai zic de poze si filmari! Nu stiu de unde atata tarie de caracter pe omul ala ca altul va omora pe amandoi !

loading...
Imi pare rau dar pana aici! Ar trebui sa vada si oamenii cateva din amantlacurile voastre de cand tu erai impreuna cu 2 barbati ! Cu Culita si cu Cosmin! De eram in locul tau nu mai ieseam din casa 2 ani ! Mai jos sunt doar cateva din ce am vazut la Culita, acum sa te vad cum te mai scuzi! Astea sunt de prin mai, Iunie. Se vede acolo cum ii zici la sora ta ca recunosti ca ai fost indragostita de Cosmin ! De ce nu ai recunoscut ? Esti o femeie cu principii, am uitat! ?????? #distribuiti oameni buni sa vada toata lumea adevarul”, a scris Geta, sora lui Culita Sterp in dreptul conversatiilor.

In urma cu ceva timp, Carmen de la Salciua spunea ca fostul ei sot, Culita Sterp, a avut numai de castigat de pe urma ei. Mai mult decat atat, artista il acuza pe Culita Sterp de infidelitate. Se pare insa ca lucrurile erau diferite fata de situatia expusa de Carmen de la Salciua
”Cand am vazut ca relatia noastra nu se mai poate repara, am decis sa ne despartim. Am fost inselata cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar daca sunt foarte putine care au recunoscut public ca i-au fost amante. Acum, vad eu, el incearca sa ma faca in toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt barbat, dupa ce nu am mai fost impreuna cu el, doar din razbunare. Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime, ca, cine stie, poate are si din-alea… Adica, nu pot sa inteleg cum poate fi asa… barbat, cum poate sa spuna lucrurile astea despre mine, avand in vedere ca, timp de trei ani, a avut numai de castigat de pe urma mea si i-am fost, totusi, sotie. Adica, sincer, am impresia ca in felul in care se comporta, tot el se descalifica”, ne-a mai spus Carmen de la Salciua.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro