Marturisirea emotionanta facuta de Doinita Oancea.

Doinita Oancea iubeste foarte mult animalele, iar atunci cind a primit in dar un catelus, actrita nu s-a mai putut opri din plans 40 de minune, de emotie.

„Era micut si cu urechi foarte mari. Am plans foarte mult, de bucurie, cand l-am primit. Cred ca 40 de minute nu m-am putut opri. Trecuse ziua mea de nume, se apropiau sarbatorile de iarna. Eram in casa. Pe hol, am gasit o cutie. Era acolo, se uita la mine. Fostul meu prieten l-a adus si mi-a facut o surpriza.

(…) Il ascundeam in san si mergeam cu el si la supermarket. Nu ma puteam dezlipi de el”, a povestit vedeta in cadrul emisiunii „Stapanii vedetelor”. Recent, Doinita Oancea s-a intors din Barcelona. „Am fost sase zile in Barcelona. Am avut parte de vreme frumoasa, au fost 10-15°C . Am mers foarte mult pe jos, am mers mai bine de 10 kilometri pe zi. In unele zile 14 kilometri, altele 9 kilometri’, a spus Doinita la Antena Stars.
loading...
In 2018, actrita a avut un an incarcat din punct de vedere profesional, a jucat in prima piesa de teatru – Marea rusine’, a fost ocupata cu filmarile pentru Fructul oprit – serialul de la Antena 1, si nu a uitat nici de cele doua proiecte vestimentare pe care le are, insa are si un regret. Imi propusesem sa ma plimb foarte mult anul acesta, dar nu am reusit, pentru ca am muncit mult’, a spus ea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro