Mihaela Radulescu, diva suprema! Ce le cere organizatorilor cand are proiecte in Romania

Mihaela Radulescu este un nume greu in showbiz-ul din Romania iar atunci cand munceste aici are pretentii pe masura, chiar exagerate pentru unii.

Multi sunt de parere ca de cand locuieste la Monaco, vedeta a uitat de unde a plecat si are „aere” de diva. Pentru a putea ajunge la timp pentru organizarea evenimentelor cu care are contract, Mihaela si-a facut abonament la liniile aeriene, pentru a scuti timp.

De aceea, pentru a putea fi prezenta la emisiunile cu care are contract, Mihaela impune sa i se asigure zborurile spre Monaco, ceea ce a pus multe semne de intrebare organizatorilor. Insa nu are aceasta cerinta doar cand este implicta intr-un proiect in Romania, ci si atunci cand este invitata pentru o anumita emisiune sau la un eveniment.

Insa organizatorii s-au conformtat si au acceptat conditia impusa de vedeta, pentru ca stiu ca simpla ei prezenta pe micul ecran atrage mii de telespectatori, astfel ca merita efortul. Mihaela nu are insa in plan sa revina in Romania pentru a locui, fiind extrem de atasata de Monaco, unde locuieste de mai bine de 12 ani, fiind locul unde si-a crescut baiatul, pe Ayan. In curand o s-o putem vedea tot pe Pro Tv, fiind moderatoarea show-ului „Ferma”, dupa ce in ultimii ani am putut-o urmari la „Uite cine danseaza” si „Romanii au talent”.

loading...
Ramane de vazut cum isi va organiza timpul intre „Ferma” si Monaco, pentru a putea petrece timp si cu fiul ei.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro