Cadoul fabulos pe care l-a primit Adelina Pestritu de ziua ei de la Virgil! Logodnicul i-a facut o surpriza superba

Adelina Pestritu a primit un cadou fabulor de la logodnicul ei, Virgil Steblea.

Adelina Pestritu isi sarbatoreste astazi, 2 februarie, ziua de nastere. Vedeta implineste 32 de ani si va petrece impreuna cu aproximativ 200 de invitati la un cunoscut local din Capitala. Bruneta este pasionata de moda si de cumparaturi, dupa cum toti admiratorii eu stiu, asa ca Virgil, care o cunoaste foarte bine, i-a facut un cadou care i se potriveste de minune. Logodnicul vedetei i-a daruit acesteia o pereche de cizme de la Alexandre Vauthier, un celebru creator ale carui piese sunt purtate si de Rihanna. Cizmele Adelinei au costat in jur de 1000 de dolari si se integreaza perfect intre sutele de perechi de incaltaminte pe care deja le detine ea.

Adelina Pestritu s-a trezit de dimineata si a inceput sa se pregateasca pentru super petrecere, desi incepuse sa sarbatoreascda alaturi de Virgil inca se aseara. „M-am trezit la ora 10, ma duc sa ma machiez, sunt distrusa de somn dupa ce m-am culcat la ora 5 dimineata. Imi cade capul de somn, dar ma machiez si ma intorc acasa si o sa dorm putin. Multumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ati dat”, a spus Adelina Pestritu pe pagina ei de Instagram, inainte de a merge la un make-up artist care a pregatit-o pentru distractia ce urmeaza.
loading...
„Am spus sute pentru ca si de data aceasta estimez ca vor fi in jur de 150-200 de prieteni langa mine. Locatia mi-am dorit sa fie una eleganta, primitoare, spatioasa si cu mancare delicioasa. Dar mai ales, sa mi se permita redecorarea completa a salii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivita, ci din simplul fapt ca eu intotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez si imi doresc sa prinda o nota de poveste, sa faca totul parte dintr-o singura tema si coloristica. Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacamurile, meniurile, lumanarile, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate sa aiba o legatura intre ele si cu povestea din capul meu.
Probabil tot aici vom face si nunta cand va fi cazul, dar pana atunci vreau sa va mai povestesc putin despre petrecerea de weekend-ul urmator. Evident ca n-am putut sta linistita si impreuna cu fetele… am pus la cale un decor de vis pe care abia astept sa vi-l prezint. Aceeasi poveste. Schimbam mesele, scaunele, redecoram sala”, a explicat Adelina in mediul online.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro