Ce schimbare de look a facut Cristina Spatar. E spectaculoasa

Cantareata Cristina Spatar a trecut printr-o transformare din punct de vedere al look-ului. Artista a fost apreciata pentru cum arata acum.

Cristina Spatar a decis sa renunte la parul lung. Aceasta s-a tuns bob, iar noul look o prinde foarte bine. „…cand toata lumea vrea extensii…. a venit si schimbarea mea de look? in 2019”, a spus cantareata

Schimbarea de look a Cristinei Spatar a fost extrem de apreciata de prietenii virtuali ai acesteia. „Noul look iti vine super. Intineresti pe zi ce trece! Esti superba!”, ” Iti sta super”, „E super schimbarea!”, ” Iti sta foarte bine asa”, „Ai facut o alegee foarte buna. te intinereste aceasta tunsoare”, „Mult mai bine asa”, „Esti cumva ruda cu Angelina Jolie? Initial am crezut ca este ea in poza” , „Imi place enorm”, „Cat de bine iti sta cu tunosrea asta”, „E coafura perfecta!”, „Iti sta foarte bine, natural si frumos”, „Tot cu aceasta tunsoare sa ramaneti”, sunt complimentele primite de Cristina Spatar.
loading...
Dupa divortul de Alin Ionescu, fostul sau partener de viata, cantareata Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor. Insa, situatia s-a schimbat la sfarsitul anului trecut, cand artista a fost nevoita sa paraseasca vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert. Aceasta sta in prezent intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro pe luna. Dupa plecarea Cristinei Spatar din vila, fostul partener de viata al acesteia a inlocuit-o cu o bruneta. Este vorba despre o tanara pe nume Larisa Tanasoiu, despre care se spune ca ar fi noua iubita a omului de afaceri Alin.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro