Oana Zavoranu si-a justificat criticile la adresa unor femei.

Oana Zavoranu este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai sincere vedete, care intotdeauna spune lucrurilor pe nume. De data asta, vedeta a postat pe contul sau de Instagram un mesaj prin care explica „rautatea” fata de unele femei.

„Stiu ca sunt acida si dura in unele postari atunci cand imi doresc ca mesajul meu sa fie clar si sa-si atinga scopul, sa ajunga la voi plin de inteles si personalitate… ? Dar niciodata nu am fost ‘bantuita de rautatea patologica si viscerala, de care sunt bantuite majoritatea baragladinelor din mediul online sau media, fie ca se autointituleaza singure ‘dive, designerite, influencere…a, sau de invidie .

Toate sunt pentru mine, simplu … Pentru ca nu e nici macar una care sa nu fi facut compromisuri rusinoase la viata ei si care sa nu aiba niste scheleti in dulap. Ghinionul lor, este ca le cunosc ‘dosarele tuturor acestor ‘doamne. Sunt ipocrite, mincinoase, infatuate si false, mai ales intre ele…se dau toate „prietene’. De aia eu nu am prietenii cu astea, ci strict daca ma intalnesc cu vreuna ma salut…bine, daca am chef, ca eu sunt pe toane.
loading...
Ideea este ca voi trebuie sa stiti, ca indiferent despre cine comentez si aduc in discutie, nu o fac cu ‘hatereala, adica cu ciuda sau ura…sunt doar dureros de sincera si fara menajamente cu cine e obraznic si ‘fura curent . Spun doar ce simt, cand simt, pentru ca stiu ca ce spun eu este real, palpabil si poate ajuta oameni, poate schimba perceptii, poate aduce lamuriri si ca fiecare info pe care o am si o comunic este REALA…” a scris Oana Zavoranu, pe Instagram. Zilele trecute, Oana Zavoranu si-a spus parerea despre look-ul unora dintre vedetele din showbiz-ul autohton. Oana Zavoranu a spus exact ce gandeste, fara nicio retinere.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro