Stefan Banica Jr. isi face fiul vedeta. Nu l-a mai expus niciodata asa pe Radu

Stefan Banica isi face fiul vedeta. Artistul a dat vestea cea mare despre baiatul sau, Radu, care este un adolescent de toata frumusetea.

Artistul a trait o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a daruit primul copil, Radu Stefan. Camelia Constantinescu nu a fost casatorita oficial cu Banica, cei doi despartindu-se in anul 2005. Acum, Stefan Banica a dat o veste mare despre baiatul sau. Radu este vedeta in noul videoclipt pe care muzicianul urmeaza sa-l lanseze. In videoclipul tatalui sau, Radu face pereche cu o tanara pe nume Ioana.

„Saptamana viitoare lansez noul meu videoclip: „PANA LA CER”. Mai jos vedeti protagonistii clipului: Radu Stefan Banica & Ioana Panainte. ?? Weekend placut va doresc! 🙂 #PanaLaCer”, a anuntat Stefan Banica pe pagina sa de Facebook.
loading...
Stefan Banica Junior este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din industria muzicala din Romania. In plan personal, acesta a fost casatorit de doua ori, cu Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu si Violeta. In prezent, Stefan Banica este insurat cu cantareata Lavinia Pirva, cei doi urmand sa devina parinti anul acesta.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro