Cand va putea reveni Andreea Balan pe scena?

Chiar daca sunt imbunatatiri in starea de sanatate a Andreei Balan, internata si acum in clinica privata in care a nascut, situatia artistei este departe de a fi una de invidiat.

Mai mult decat atat, se pare ca Andreea Balan nu isi mai pune acum problema revenirii rapide pe scena, asa cum a facut-o dupa prima nastere, recomandarile medicilor fiind extrem de ferme in cazul ei cu privire la perioada de recuperare.

”Din ceea ce am inteles, va fi nevoita sa astepte cel putin sase luni pana se va intoarce pe scena. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie sa faca niciun fel de efort cel putin jumatate de an, nici sa cante nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problema mult timp de acum inainte. Medicii i-au spus sa aiba mare grija in perioada de recuperare”, ne-a spus, in exclusivitate, un apropiat de-al Andreei Balan.

Evident, aceasta este inca o veste proasta pe care Andreea Balan a primit-o in ultima vreme, mai ales ca isi facuse planuri ca nu va sta prea mjult departe de scena si, evident, va reunsi sa revina in ”afaceri” cat mai repede, nenumaratele sale postari pe blog fiind de-a dreptul explicite in acest sens. ”Andreea voia sa stea cateva luni acasa, apoi sa revina la concerte. Ea a explicat ca ea este cea care are grijap, financiar, de familie si de cei din trupa ei, iar o pauza prea mare ii aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum insa, daca va ajunge pe scena in iarna e mare lucru”, ne-a mai spus sursa citata.

loading...
”Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea. Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica. Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultatiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri. Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei”, este comunicatul remis presei de clinica privata. Surse medicale au anuntat ca doctorul care i-a salvat viata Andreei Balan a venit de acasa. Medicul Doru Herghelegiu, care este si directorul clinicii, se afla acasa cand a primit apelul telefonic care il anunta ce se intampla. In mai putin de 15 minute, Doru Herghelegiu a ajuns la spital si a intrat in sala de operatie, reusind sa-i salveze viata proaspetei mamici, Andreea Balan.
Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator, in cursul zilei de luni, in timp ce medicii o supuneau unei operatii de cezariana. Din fericire, starea ei a fost stabilizata, iar artista se recupereaza acum dupa ce a adus pe lume cea de-a doua fetita. Vestea ca Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator i-a alarmat pe fani, iar multi dintre ei si-au reamintit declaratiile artistei chiar inainte de a naste. „Dintotdeuna mi-am dorit 2 copii si am stiut ca intr-o zi dorinta se va indeplini. Ma bucur ca sunt fete amandoua si sper sa se iubeasca la infinit si sa se sustina. Este ultima burtica din aceasta viata si profit la maxim in ultimele zile, de loviturile dragalase din burtica”, a scris Andreea Balan, cu doar 2 zile inainte de a naste. „In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardiorespirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovada. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei”, a transmis George Burcea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro