Cum a reactionat fiica lui Vladimir Draghia cand a aflat despre plecarea lui Giani Kirita

Vladdimir Draghia a dezvalui cum a reactionat fiica lui cand a aflat despre plecarea lui Giani Kirita.

Vladimir Draghia si Giani Kirita au fost antrenorii celor doua echipe, Faimosi si Razboinici, de la Exatlon, in cel de-al treilea sezon al show-ului. Daca in primul sezon Vladimir a suferit luni intregi de dorul iubitei lui, Alice Cavaleru, si a fetitei lor, Zora, de daca aceasta el a plecat in Republica Dominicana cu familia.

In ciuda discutiilor in contradictoriu dintre Razboinici si Faimosi, din cadrul competitiei, Giani si Vladimir au o relatie buna, iar Zora chiar s-a atasat de fostul fotbalist.

Draghia a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Giani si Zora. Micuta este bosumflata in imagine, iar Draghia a si explicat de ce. „Am promis poza cu Giani. Zora tocmai aflase ca pleaca Jaja (Giani), de-aia era suparata”, a scris el.

loading...
Fotografia a strans zeci de mii de aprecieri din partea admiratorilor castigatorului primului sezon Exatlon si multi dintre ei au sris mesaje frumoase. „Wow, este placut surprinzator sa vad cum relatiile dintre voi doi s-au reglementat, Exatlonul chiar face minuni! V-am urmarit de asemenea la emisiunea la care v-ati cunoscut si nu as fi crezut vreodata ca se poate lega o prietenie atat de frumoasa intre voi. Cat de imprevizibila e viata!”, a scris o fana.
„O poza cat 1000 de cuvinte! Daca un copil (in cazul de fata Zora dragalasa) e suparat ca se desparte de Giani, inseamna ca este un om frumos… ”, a scris o alta admiratoare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro