PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZ! CUM S-A IMBRACAT BETTY SALAM IN ZIUA IN CARE ISI CRESTINEAZA BAIETELUL

Astazi este despre fiul lor: Matthias Stefan, care a fost botezat in cadrul unei ceremonii religioase emotionante. Totusi, atentia tuturor a fost indreptata spre Betty Salam, care si-a recapatat silueta la aproape sapte luni de cand a devenit mamica.

In varsta de 18 ani, Betty Salam a stralucit in ziua in care si-a crestinat baietelul. Artista a imbracat un costum alb cu o croiala extravaganta la care si-a pus sandale aurii. La o asemenea tinuta, machiajul si coafura nu au fost lasate la voia intamplarii… ea si-a prins parul intr-un coc elegant, pe care l-a accesorizat cu o clama stralucitoare, purtata pe o parte.

Dupa ce si-a botezat fiul, pe Matthias Stefan, cantareata a transmis un mesaj odata cu postarea unui selfie, pe care l-a facut in masina impreuna cu sotul ei. “Unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra! Astazi l-am crestinat pe Matthias Stefan! Va imbratisam pe toti?”, a scris fiica lui Florin Salam pe pagina ei de Instagram.
loading...
Cei doi au devenit parinti pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Stefan. Pe 28 august 2018, artista a implinit 18 ani. Anul acesta, ea si Catalin Visanescu vor face nunta. Va reamintim ca fiica lui Florin Salam a fost ceruta de sotie pe 11 septembrie 2017 in aeroport, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in care a fost peste hotare.
Betty e fiica lui Florin Salam. Ea si fratele sau, Danny, s-au nascut in urma mariajului manelistului cu prima lui sotie, cu Stefania sau Fanica, asa cum ii alinta prima sotie, care a fost rapusa de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani cand a murit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro