Simona Halep isi extinde hotelul din Poiana Brasov.

Simona Halep a decis sa investeasca 500.000 de euro pentru a reamenaja si extinde cu inca un etaj hotelul ei din Poiana Brasov. Jucatoarea de tenis a achizitionat in urma cu un an si jumatate hotelul de patru stele Drachenhaus cu doua milioane de euro.

In prezent, hotelul are 24 de camere, un apartament, o sauna, un bar, precum si un restaurant. Peste 20.0000 de turisti au trecut pragul hotelului Simonei Halep. Potrivit bizbrasov, unitatea de cazare este cotata cu o nota mare pe site-urile de profil, iar in mediul de afaceri Drachenhaus a primit nota 9,4.

Simona Halep vrea sa construiasca inca un etaj pentru a creste capacitatea de cazare. Vezi care sunt preturile la hotelul Simonei Halep. Pentru ca hotelul va intra in santier, clientii care aveau deja rezervari dupa data de 1 aprilie au fost transferati la celalate doua unitati hoteliere Drachenhaus din centrul istoric al Brasovului.
loading...
Simona Halep a platit doua milioane de euro pentru hotelul din Poiana Brasov si vrea sa construiasca inca o unitate de cazare la malul Marii Negre, in statiunea Mamaia.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro