The Motans – Invitat (videoclip)

Primul clip din Romania realizat cu ajutorul inteligentei artificiale pe zona de style transfer este semnat de The Motans si se lanseaza azi. Videoclipul piesei „Invitat” este unul atipic, dar original si artistic si reprezinta o inovatie din punct de vedere tehnic.

„Style transfer prin CNN (Convolutional Neural Network) este o tehnica prin care se recompune o noua imagine plecand de la una de referinta si aplicat stilul pe imaginea continut. Este pentru prima data cand folosim inteligenta artificiala intr-un proiect media. Rezultatul pe care l-am obtinut cu The Motans – „Invitat” este un prim pas ce deschide o noua etapa in aplicarea acestei tehnologii in urmatoarele proiecte. Si nu ma refer aici doar la Style Transfer, ci ma refer la o arie larga de produse ce ne pot eficientiza timpul in orice domeniu”, spune Bogdan Paun, regizor NGM.

Piesa „Invitat” este compusa de Denis Roabes, iar clipul este semnat de NGM Creative, regizor Bogdan Paun, DoP Alex Muresan.
Melodia „Invitat” a fost lansata inaintea clipului si a adunat deja aproape 2,3 milioane de vizualizari pe YouTube. Cu un sound aparte, piesa vorbeste despre iubire, dezamagiri, despre jocurile vietii care uneori sunt ciudate si greu de inteles. „Viata e un lucru foarte interesant. Iti multumesc pentru tot ce ai fost in viata mea. Esti un om minunat si iti doresc sa fii fericita!”, spune Denis Roabes.
loading...
Anul acesta The Motans pregateste un show unic, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergura, un adevarat spectacol de lumini si proiectii. „The Motans Grand Concert” va fi cel mai grandios concert pe care artistul il pregateste pentru toti fanii, dar si pentru cei care isi doresc sa ia parte la un show unic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevarat fenomen pe piata muzicala, „Inainte sa ne fi nascut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarata piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro