Tu stii copilul carei celebritati e acesta?

Din ce in ce mai multe celebritati din afara au dorinta sa faca multi copii. Dar tu il recunosti pe acesta?

Atat pe taramurile indepartate, cat si in tara noastra, in Romania, din ce in ce mai multe vedete raman gravide si isi doresc sa creasca copii, pentru ca ei sunt cei care vor putea schimba viitorul si, in plus de asta, aduc si bucurie in sufletele oamenilor.

Va propunem un mic ”joc„al mintii, de data aceasta! Tu stii al carei celebritati este copilul din fotografia de mai sus? Este una dintre cele mai rasfatate fetite din showbizul extern, iar acest lucru se poate observa din multitudinea de fotografii postate cu ea, pe retelele de socializare.
Daca nu ati ghicit pana acum, fetita este fiica lui Khloe Kardashian! Ba mai mult, la fotografia postata de Khloe apare si un comentariu in care scrie: ”Cele mai bune gene de la Kanye”.
loading...
Frumoasa Kim Kardashian si sotul ei, Kanye West, vor deveni parinti pentru a sasea oara, si nu oricum! Cei doi doresc sa aiba o mama surogat, pentru a purta bebelusul in pantece. De asemenea, Kim isi doreste foarte mult ca familia sa sa se mareasca si sa aiba sase copii!

„Kanye si Kim spun mereu ca vor o dinastie. Cred despre ei insisi ca sunt regalitati, ii auzi adesea cum se compara singuri cu William si Kate. Ei cred ca impreuna formeaza familia regala a Amercii. De aici ideea de a lasa in urma cat mai multi urmasi”, a declarat o sursa pentru Radar Online.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro