Adelina Pestritu isi doneaza hainele!

Adelina Pestritu isi doneaza hainele! Motivul este surprinzator.

Frumoasa vedeta Adelina Pestritu a facut un anunt! Bruneta isi doneaza o parte din haine. Avand un dressing impresionant si incapator, Adelina Pestritu s-a gandit ca este timpul sa ”scape” de o parte din piesele vestimentare pe care le are, astfel ca le ofera, fara nimic in schimb, altor fete!

Acest gest este unul foarte bine primit, caci, asa cum marturiseste si frumoasa vedeta, acest gest reprezinta un motiv de bucurie pentru fetele care nu isi permit sa isi cumpere haine noi.

”Hainele le donez. Ma refer la cele de care m-am plictisit. Sau la cele pe care nu le-am purtat. Am haine carora nici macar nu am indraznit sa le rup eticheta… Dupa un timp petrecut in dressingul meu, consider ca e cazul sa aiba un alt proprietar. Si fac cumva ca aceste haine sa fie motiv de bucurie pentru alte fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou. In principiu, ajut oameni nevoiasi, fie ca sunt de pe strada sau pe care deja ii stiu si la care merg cu drag – ii vizitez nu doar de sarbatori, asa cum se poarta.

loading...
Mai am fete pe Facebook si pe Instagram care-mi scriu ca-si doresc haine de la mine. Iar eu le raspund la mesaje. Si le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, imi place sa vad poze in care poarta hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-si permit o anumita pereche de incaltari, nu neaparat foarte scumpe. Am si haine de 50 de lei. Dar si altele, la sume mai mari”, a marturisit Adelina Pestritu pentru Libertatea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro