Liviu Varciu a scapat de datoria la Nea Marin. 50.000 de euro luase imprumut de la el!

Banca la care a apelat Liviu Varciu cand a avut nevoie de bani se numeste… Nea Marin. O banca generoasa, fara dobanda si fara termen-limita de returnare. 50.000 de euro a luat vedeta de televiziune de la coregraful de dansuri populare!

Liviu are o relatie speciala cu Nea Marin, aproape una ca intre un tata si fiul sau. Asa se explica de ce simpaticul coregraf, transformat de emisiunile de la Antena 1 si in vedeta TV, a sarit imediat in ajutorul lui cand Liviu s-a plans ca nu are bani sa termine casa din Baneasa si s-o amenajeze.

In urma cu vreo doi ani, Varciu a luat o prima transa, de 30.000 de euro, de la Nea Marin, fara conditii de returnare si fara dobanda. Bani pe care i-a dat inapoi cu taraita, cand a avut contracte mai serioase. Apoi, i-a mai cerut imprumuturi, diverse sume, totalul ajungand la 50.000 de euro! Nu putine au fost glumele legate de aparitia lui in emisiunea „Poftiti pe la noi”, in care se spunea ca Nea Marin l-a adus la show ca sa fie sigur ca Varciu mai incaseaza ceva bani si isi mai recupereaza din banii imprumutati, insa… baiat serios, acesta i-a dat inapoi si ultimul leut! Datoria s-a stins dupa ce Liviu a prins un rol in serialul „Fructul oprit” si a fost numit coprezentator la „Asia Express”, pentru ca aceste doua productii i-au bagat suficient in buzunar cat sa poata returna integral imprumutul.
loading...
Azi, Liviu nu mai are bani de dat. Insa nu exclude sa mai aiba de luat. Il tine aproape pe Nea Marin pentru situatiile in care va dori sa mai faca o investitie fara sa apeleze la institutiile bancare…

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro