Mihai Morar si sotia lui au dezvaluit genul celui de-al treilea copil! Mesajul emotionant al viitorului tatic

Mihai Morar si sotia lui au aflat genul celui de-al treilea copil al familiei. Meajul publicat de prezentator este cu adevarat emotionant.

Mihai Morar si sotia lui vor deveni parinti pentru a treia oara. Prezentatorul a mers alaturi de sotia lui si cele doua fiice la ecografie si a aflat ca urmatorul bebelus va fi tot o fetita. El a publicat o imagine din cabinetul doctorului in care fericirea se citeste pe chipurile tuturor membrilor familie, dar si pe cel al doctoritei.

„Cand te uiti la ecografie si vezi inca o “copilarie”…Iar cand te mai uiti o data, rasufli usurat: “E fata!!!” Genetic, asta e singurul meu merit: stiu sa fac fete. Sunt “Stapanul Cromozomului X”. ? Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele barbatului din fotografie.

Al Marei si al Cezarei. Inimioara ce pulseaza acum cu peste 130 de batai pe minut va avea cele mai bune doua surori. Amandoua au plans de fericire, la propriu, cand au aflat ca va sa vii. ? Al mamei, care dupa un deceniu de revolutii prin casa, a acceptat inca o revolutie in pantece.??

loading...
Si mai e meritul ei. Al Claudiei Sai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara si Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sanatoase “tun” in pragul casei. Daca voi fi tata a treia oara, e doar meritul meu genetic. Si meritul ei medical. Daca n-ar fi maritata, i-as da si ei numele “Morar”. Claudia e “necunoscuta” din familie. Pentru ca minunile tin, in general, de “necunoscute”. Felul lui Dumnezeu de a ramane anonim…????
Asa ca, va rog, nu spuneti ca sunt un tata care are noroc de fete. Am noroc cu fete.

De fapt, nici nu exista noroc. Exista minuni. Eu am trei.
Cu ??, #mihaimorar”, a scris Mihai Morar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro