Adriana Bahmuteanu a fost la un pas de moarte! „Am scapat ca prin minune”

Adriana Bahmuteanu a fost la un pas de moarte. Vedeta s-a operat recent si a scapat de complicatii.

Adriana Bahmuteanu a fost operata pe data de 19 iunie. Vedeta povestise in trecut ca are nevoie de o inteventie chirurgicala. In urmca cu cinci ani ea a fost operata de hernie ombilicala, iar medicii i-au montat o plasa. Vedeta nu a respectat indicatiile medicului si plasa respectiva a cedat.

„Eu acum cinci ani am avut o operatie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasa, dar pentru ca am facut efort, acea plasa s-a rupt. Este unde bagata printre mate. Ghinion de nesansa. Probabil e o greseala, dar nu mai conteaza”, declarat Adriana Bahmuteanu in cadru unei emisiuni de telviziune.

„De vreo luna am inceput sa fac investigatii pentru ca ma durea in partea stanga. Nu oricine poate sa faca o asemenea operatie. Nu se baga oricine la asa ceva. Exista risc de deces. Urgenta este cand plasa agatata in intestine rupe un intestin. Se poate intampla oricand.

loading...
Urmeaza sa fac niste investigatii si sa ma hotarasc cand ma voi opera. Mi-a fost foarte greu sa gasesc medicul potrivit, dar l-am gasit. Nu stiu daca mai putem programa. Este o urgenta” a mai spus ea, in urma cu cateva saptamani.
Din fericire, Adriana Bahmuteanu a fost operata si este acum in afara oricarui pericol. Complicatiile pe care le suferire dupa operatia de acum cinci ani ii puneau viata in pericol.

„Operatia mea, care a durat 6 ore, s-a terminat cu succes. Multumesc doctorului Gabriel Mitulescu si intregii echipe medicale! Multumesc pentru mesaje si incurajari! Recuperarea merge bine! Am scapat ca prin minune de ocluzie intestinala”, a scris Adriana Bahmuteanu, de pe patul de spital.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro