Ce note au luat vedetele la BAC.

Unele vedete de la noi se mandresc cu notele obtinute la BAC, altele mai putin. Ele au trecut examenul maturitatii, iar noi am aflat cat au obtinut. Andra, Marius Moga, Adela Popescu se mandresc cu note peste 9.

Andra, chiar daca era prinsa intre concerte si scoala, a reusit sa obtina nota 9,07 la examenul de Bacalaureat.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzica „Dinu Lipatti, sectia de actorie, obtinand la BAC, la proba „Arta actorului, nota 10. Media finala, 9,28, a clasat-o pe locul al doilea pe liceu, dar a fost foarte aproape sa rateze examinarile din cauza filmarilor.

Marius Moga a studiat la Liceul „Horea, Closca si Crisan, din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9.30. „Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe langa ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie, a marturisit artistul.

loading...
Mihai Traistariu a dat examenul la Liceul Teoretic „Petru Rares’ din Piatra Neamt si a obtinut media 9.88. Cea mai mica nota pe care a luat-o Mihai Traistariu la BAC a fost 9.62, la Limba si Literatura romana.Acum ceva timp, Bianca Dragusanu a decis sa publice pe pagina ei personala de Facebook diploma de BAC, pe care a obitinut-o in 2002, la Liceul de Informatica din Petrosani. Roscata a luat media generala 8.95, cea mai mica nota a luat-o la matematica: 7.20. La restul probelor, Bianca Dragusanu a obtinut numai note mari.

Simona Gherghe a luat Bacalaureatul cu o nota nesatisfacatoare’. Simona era indragostita la acea vreme si nu prea ii mai pasa de scoala. Gherghe a marturist pe blogul ei ca a obtinut media 8,46.

Adelina Pestritu a picat examenul de BAC. Ea a spus ca in 2006 nu a luat Bacalaureatul din cauza unei confuzii la proba de Limba Romana si a luat nota 3.60. „Am luat nota 10 la proba orala, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema ca n-am invatat. S-a intamplat insa ca am confundat subiectele. S-a intamplat insa ca am confundat subiectele, si, in loc sa scriu despre «Ion», am scris despre «Morometii»’, a povestit Adelina Pestritu.

Dan Negru a avut o medie finala mare, dar cu toate acestea a fost cea mai mica din clasa, deoarece, spune el, avea o clasa de tocilari. „Am dat Bacalaureatul pe vremea cand facultatea era o miza. Eu am facut Liceul Economic din Timisoara si am obtinut media 9,20. Nota maxima am avut-o la Limba si Literatura Romana si, totusi, a fost cea mai mica medie pentru ca eram singurul baiat dintr-o clasa cu 42 de fete, toate numai tocilare, si-a amintit realizatorul TV.

Andreea Mantea a sustinut examenul de Bacalaureat la grupul Scolar Sf. Pantelimon din Bucuresti, in anul 2005. Bruneta a luat 8,50 la limba romana scris, 5,50 la limba romana oral, 8 la engleza, 7,85 la geografie, 5,70 la sociologie si 9,60 la educatie fizica. Media generala a fost de 7,40, potrivit huff.ro.

loading...
Gabriela Cristea, prezentatoarea postului Kanal D, a terminat Liceul de Coregrafie din Bucuresti in urma cu 23 de ani, obtinand o medie generala de 8,85.

Ami – 9,30 (Liceul de Arta Baia Mare)

Sore – 9,16 (Colegiul National „Mihai Viteazu” Bucuresti)

Alina Eremia – 8,96 (Colegiului National Bilingv „George Cosbuc” Bucuresti)

Inna – Media Generala 8,85

Andreea Balan – 8,85 – Liceul I. L. Caragiale Bucuresti – iunie 2003

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro