Dirty Nano feat. Alina Eremia – Promite-mi (videoclip)

Dirty Nano si Alina Eremia lanseaza videoclipul piesei „Promite-mi”, o melodie fresh, care te poarta prin mai multe stari, de la reverie la energie si revolta. Vocea Alinei se potriveste perfect cu instrumentalul cu vibe electrizant, construind o poveste muzicala pe care vrei sa o asculti pe repeat.

„Promite-mi” este o piesa atipica despre iubire. Nu vorbeste despre feerie si momentele perfecte, ci despre dezamagire. Piesa pune in prim-plan momentele unei relatii toxice care vin la pachet cu promisiunile care nu au fost respectate. Desi personajul feminin stie cum se va sfarsi totul, accepta sa intre in joc: „Promite-mi ca o sa doara, ca vei fi inca o greseala.”
In povestea din clip fata stie ca in spatele zambetului si a intentiilor bune, se ascunde doar urmatoarea dezamagire. Dar isi asuma acest lucru si este pregatita sa auda si sa traiasca „varianta neoficiala” a povestii de dragoste. Pentru ca uneori iubirea poate fi sinonimul suferintei.

De regie si DOP s-a ocupat Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborarile cu INNA feat. J Balvin – „Cola Song” cu peste 220 milioane de vizualizari pe Youtube si Alexandra Stan – „I did it mama” cu peste 24 milioane de vizualizari pe Youtube.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Bragadiru. Cele 5 dansatoare si coregrafia lor sexy aduc un vibe exotic, iar momentele de dans duc cu gandul la cabaret. Prin miscarile dansatoarelor, acestea creeaza o metafora a povestii de iubire iar deznodamantul devine evident.

loading...
Piesa este deja prezenta pe radiourile din tara, in plina urcare in topuri dar si in cluburi si in mediul online.

Alina Eremia a avut o ascensiune rapida in industria muzicala si a trecut rapid de la una dintre cele mai iubite actrite, la una dintre cele mai apreciate cantarete. S-a remarcat datorita timbrului ei, dar si pentru ca are o prezenta scenica electrizanta. Carisma a fost cea care i-a adus un public numeros, iar piesele au ajuns mereu in topurile clasamentelor muzicale si au zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Inceputul anului 2019 i-a adus o colaborare cu Rudenko si Dominique Young Unique care a stat peste 14 saptamani locul 1 in topul difuzarilor radio si tv din Rusia.

Format din George Hora si Tinu Vidaicu, proiectul Dirty Nano a ajuns pe buzele tuturor iubitorilor de remixuri si nu numai, astfel incat la scurt timp dupa lansarea in industria muzicala au ajuns sa aiba un adevarat fan-base in zona de club. Cei doi au lansat o serie de remixuri care au ajuns virale pe internet si care au fost ascultate in aproape toate cluburile din Romania: Jackpot (The Motans) peste 9 milioane de vizualizari, How Would You Feel (Ed Sheeran) 6 milioane, Tatuaj (Alina Eremia) 3,5 milioane, Pentru Ca (Inna) – 1,5 milioane.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro