Drama uriasa in familia Reghecampf! Antrenorul si-a pierdut fiica

Drama greu de inchipuit pentru Laurentiu Reghecampf. Antrenorul si-a pierdut copilul.

Laurentiu Reghecampf trece printr-o durere greu de inchipuit pentru oricine. Sotul impresarei Anamaria Prodan si-a pierdut fiica, din cauza unei boli nemiloase.

Antrenorul de fotbal, desi este un parinte model, ascunde o mare durere. In anul 1998, si-a pierdut o fetita, pe care o chema Ana Lisa Cristina Reghecampf. Micuta avea numai un an atunci cand a plecat dintre noi si a lasat o mare durere in sufletul antrenorului.

Dupa pierderea micutei, Laurentiu si fosta sa sotie au devenit parinti din nou, ai lui Luca. Acesta are in prezent 18 ani si se intelege de minune cu mama sa vitrega, dar si cu fratii vitregi. De altfel, chiar Anamaria Prodan a dezvaluit ca Luca are o relatie speciala cu Bebeto si ca cei doi locuiesc impreuna in Dubai si se ajuta unul pe celalalt.

loading...
De mai bine de un an de zile, au aparut numeroase vesti conform carora Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt la un pas de divort.

Vedeta a vorbit despre acest subiect atat de comentat in mediul public. De asemenea, aceasta a dezvaluit si cum ar imparti averea fabuloasa pe care a strans-o de-a lungul relatiei cu antrenorul de fotbal.

„Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim? Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate si sanatate, traim fericiti si cum vrem. Sunt un om asumat si daca-mi doresc ceva in viata asta, nu-i dau socoteala nici lui Dumnezeu, iar in 46 de ani nu a zis nimeni, niciodata, ca a mintit Prodanca.
Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta si niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare!». Asta sunt eu!’, a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro