Mirela Vaida a facut o schimbare de look

Mirela Vaida si-a vopsit parul. La doua luni dupa ce a nascut pentru a treia oara, frumoasa prezentatoare si-a dorit o schimbare de look.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziunde la noi. Cu toate ca s-a ocupat de cariera si a ramas tot timpul in atentia publicului, vedeta are si trei copii carora le dedica atentia ei.

Recent Mirela Vaida a decis sa este timpul pentru o schimbare de look si, la douai luni si jumatate de la nastere ultimului copil, blondina si-a facut suvite, deschizandu-si culoarea parului.

„Highlights on natural blonde!! (n.r. – Suvite pe blond natural )In sfarsit, am indraznit!!”, a scris ea in dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe pagina ei de Instagram, semn ca se gandea de mult timp la aceasta schimbare.

loading...
„Iti sta super asa”, „Iti sta foarte bine Mirela…frumoasa schimbare ?”, „Esti superba!”, „Wow! Frumoasa si inainte, dar un refresh al parului te-a facut si mai frumoasa. O mamica superba”, sunt doar cateva dintre mesajele de apreciere pe care Mirela Vaida le-a primit de la fanele ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro