Oana Zavoranu critica femeile care alapteaza in public.

Dupa ce Oana Zavoranu a declarat ca nu este de acord cu alaptatul in public si ca i se pare un gest grotesc, a primit un raspuns din partea Cristinei Siscanu, una din vedetele care sustin alaptarea in public.

Cristina a devenit mama anul acesta si a promovat intens alaptatul, inclusiv in public, postand pe pagina ei de Facebook mai multe poze in care are fetita la san. „Mie mi se pare un act grotesc, care imi produce greata si voma in acelasi timp. Nu cred ca sanul unei femei, indiferent daca este pentru alaptat, trebuie sa fie vazut de toti trecatorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal”, a spus Oana Zavoranu.

Sotia lui Madalin Ionescu i-a raspuns la fel de dur: ”Ma lasa rece ce spune Oana Zavoranu. L-a jignit inclusiv pe sotul meu. Nu este normal. Foarte bine ca nu-si doreste sa aiba copii. Imi este mila de copiii pe care ar putea sa-i aiba Oana Zavoranu. Ea a mostenit averea, noi ne chinuim sa ne crestem copiii, muncim pentru fiecare banut. Avem trei, iar unul cu handicap”, a declarat Cristina Siscanu. ”Este un suflet negru.
loading...
Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie sa-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodata moartea. Niste inventii, niste prostii. Ma bucur ca foarte multe mamici mi-au scris si ca nu se simt timorate de Oana Zavoranu. Au prins curaj si alapteaza in public fara teama. Ma doare-n cot de Oana Zavoranu. Aceasta femeie nu reprezinta nimic pentru mine. Nu a facut nimic in viata ei”, a mai spus Cristina.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro