Victor Slav si Andreea Banica au castigat masina la “Roata Norocului”

Norocul a fost de partea lor: Victor Slav si Andreea Banica au castigat, la “Roata Norocului”, premiul cel mare pus in joc, un autoturism!

Victor Slav si Andreea Banica au castigat aseara, la “Roata Norocului”, un autoturism, dar si alte produse electronice si electrocasnice, pentru o familie aflata in dificultate – o mama si fiica ei suferind de paralizie cerebrala.

Au facut flotari pe pepeni, s-au infruptat din acelasi stiulete de porumb fiert, au cantat, au rostit consoane si vocale, totul pentru a trece cu brio toate probele la care i-au supus prezentatorii emisiunii “Roata Norocului”.
“Nu stiu cum sa ma bucur pentru ca nu am mai trait niciodata asa ceva. Daca masina aceasta va fi castigata, va fi cea mai frumoas aseara”, spunea Bursucu, inainte ca echipa Victor Slav – Andreea Banica sa dea solutia puzzle-ului.

In momentul in care Bursucu i-a anuntat ca au castigat masina pentru familia incercata greu de soarat pentru care au jucat aseara la “Roata Norocului”, Victor Slav si Andreea Banica au fost complesiti de emotii, au izbucnit in lacrimi si s-au imbratisat de bucurie.

loading...
“Doamne, cat mai bucur! Nu mai pot de bucurie. Nu am castigat nimic in viata mea, asa ceva”, a spus Andreea Banica.

Cea mai mare bucurie pentru ei a fost ca premiul va merge catre o familie greu incercata. Mama si fetita ei, suferind de paralizie cerebrala, au intrat in posesia premiului atat de ravnit. Coplesita de emotie, mama fetitei le-a multumit cu lacrimi in ochi lui Victor Slav si Andreei Banica. Micuta Ana-Maria a urmarit si ea, in direct, evolutia celor doua vedete si momentul in care Victor Slav si Andreea Banica au castigat masina pentru ea.

In istoria emisiunii “Roata Norocului”, in cele 10 sezoane difuzate la Kanal D, este a treia masina castigata, primele doua fiind adjudicate in primul sezon al show-ului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro