Nicoleta Luciu tine dieta cu salata.

Nicoleta Luciu mereu a tinut cont de felul in care arata, iar pentru asta a facut multe sacrificii. Vedeta este mama a patru copii si tot isi face timp pentru ea. Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, insa asta nu inseamna ca pentru ea nu mai este importanta silueta.

Nicoleta Luciu a slabit in timp record, iar vedeta se lauda cu rezultatele pe care le-a obtinut. Nicoleta Luciu a slabit 3 kilograme in 11 zile cu ajutorul salatelor.„Fetelor, ce faceti? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! In sase zile am dat jos trei kilograme. Suntem in a doua saptamana de dieta cu salate. Parctic, in a douasprezecea zi. Eu dupa 11 zile am slabit trei kilograme si 800 grame. Doua zile am ramas la aceeasi greutate. Se pare ca salata de fructe nu este ok in dieta. Eventual sa facem numai mere, fara mango. Am pofta de costita la cuptor. Am oprit doua dintre ele si mananc cu multa salata. Deci, dupa cum observati, la salata poti sa adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Recent, vedeta a incurajat pe toata lumea sa aiba un stil de viata sanatos si sa tina un regim alimentar. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideti sa incepem o super dieta. Pana la vara sa fim foarte frumoase si sa aratam bine in costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun asa: facem salata de trei ori pe zi, in care adaugam fiecare ce-si doreste: salata cu branza, mancam salata cu oua, apoi salata cu carne, apoi salata cu alune’, spunea ea.

Nicoleta Luciu le-a dat mai multe sfaturi urmaritoarelor sale si le-a spus cum sa-si prepare salatele si ce ingrediente sa foloseasca. „Fara paine. Adaugi ce vrei in salata. Sa te faca fericita cand o mananci. Pune si seminte. Te saturi mai repede. O sa vezi cu timpul nu o sa mai ai nevoie de asa multa salata la o masa. Eu in prima saptamana am facut foarte multa la o masa. Acum sunt la jumatate din cantitatea din prima saptamana. Eram disperata ca n-o sa ma satur’, a explicat Nicoleta Luciu.

loading...
„Sa pui uleiuri. Ce ai prin casa. 2-3-4 tipuri . Important sa nu pui prea mult din fiecare ca iese prea gretoasa salata. Eu sunt patita’, a adaugat ea. „Mananci de 3 ori pe zi salata cu multe legume si seminte in care pui ce vrei dar pe rand carne, oua, peste, cartof, mazare , porumb etc’, a completat vedeta.

„Parca e mai usoara dieta cand suntem multe’, a incheiat ea.

Nicoleta Luciu face naveta pentru a-si face interventii estetice
Chirurgia estetica nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai tarziu decat alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viata semnificativ, atat din punct de vedere negativ, cat si pozitiv. Asadar, in ultima perioada s-a vorbit mult desre transformarea Nicoletei Luciu si despre faptul ca interventiile estetice au facut-o aproape de nerecunoscut.

Ei bine, s-a aflat interventiile secrete la care a apelat Nicoleta, nu de alta, dar vedeta a preferat sa nu vorbeasca despre acest subiect, la modul concret, chiar daca si-a mai postat fotografii din cabinetul medicului estetician. Si, desi multi probabil cred ca vedeta este clienta fidela bisturiului, realitatea este cu totul alta. Nicoleta vine saptamanal in Bucuresti, unde face vizite la doi medici: unul estetician si unul stomatolog.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro