Anna Lesko si DJ Vinnie s-au despartit dupa 8 ani de relatie

Toamna debuteaza cu o despartire surprinzatoare in showbizul autohton – Anna Lesko si DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri, si-au spus adio, dupa aproape opt ani de relatie. Iata care este motivul!

Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu, Radu Mazare si Codin Maticiuc, insa cel caruia i-a facut un copil si alaturi de care a stat aproape 8 ani este DJ Vinnie (Adrian Nenita). Desi nimic nu parea sa anunte asta, iata ca Anna Lesko si partenerul ei, DJ Vinnie s-au despartit.

Cei doi s-au decis sa porneasca pe drumuri separate, desi au impreuna un copil, iar motivul ar fi… infidelitatea artistei, conform cancan.ro. Se pare ca totul s-ar fi produs dupa ce Anna a fost surprinsa sarutandu-se in club cu Mike Diamondz.Sursele au mai declarat pentru publicatia mentionata ca, in urma episodului din club, intre cei doi ar fi avut loc unele discutii aprinse, despartirea fiind inevitabila. Chiar daca au decis sa porneasca pe drumuri separate, pe Ana Lesko si Adrian Nenita ii leaga insa fiul lor, acestia urmand sa se ocupe impreuna de cresterea si educatia copilului.
loading...
Adam, fiul Annei Lesko si al lui Adrian Nenita, a venit pe lume pe data de 30 martie 2014, cand artista avea 35 de ani.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro