Cu ce se ocupa Alex Bodi, iubitul Biancai Dragusanu

De cateva luni bune, Bianca Dragusanu si-a gasit fericirea in bratele unui barbat care este exact pe placul ei. Alex Bodi este un om de afaceri si tata a doua fetite din relatii anterioare. Vedeta este rasfatata de iubitul ei tot timpul.

Vacante scumpe, masini de lux, haine de mii de euro asta vedem la Alex Bodi, actualul iubit al Biancai Dragusanu. Probabil multi s-au intrebat cu ce se ocupa barbatul si cum reuseste sa faca atatia bani.

Am crede ca asa ceva exista doar in filme, insa asta este realitatea pe care o traieste Alex Bodi. Bianca Dragusanu este mandra de iubitul ei, pentru ca acesta munceste foarte mult, asa cum face si ea. Alex Bodi este un afacerist care s-a nascut in Romania, iar norocul i-a suras si a stiut sa profite la maximum de el. Iubitul Biancai Dragusanu este mana dreapta a sefului sau, un milionar originar din Croatia care detine mai multe mine de aur in Africa.

Alex Bodi face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, poarta numele de Karatbars, specializata in vanzarea de aur. Cei care cumpara de la Karatbars intra apoi intr-un sistem piramidal, fiind rasplatiti cu puncte in functie de aurul pe care il vand mai departe.

loading...
KaratBars este o retea care ii rasplateste pe afiliati cu comisioane substantiale din cantitatile de aur vandute. Ofera micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Pretul este substantial peste cotatia oficiala, cu aproximativ 30 de procente, insa nu departe de nivelul la care poate fi gasit pe piata libera. Cardul le este emis afiliatilor pentru o taxa de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor in cautarea unui card „care se alimenteaza singur’, este explicat sistemul pe site-urile specializate.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro