MIHAELA RADULESCU REVINE INTR-UN NOU PROIECT TV!

Vacanta prelungita a Mihaelei Radulescu s-a incheiat! Prezentatoarea se pare ca va face parte din echipa unui show care revine la Pro TV.

Potrivit informatiilor aparute, Mihaela Radulescu va prezenta noul sezon „MasterChef“, care revine pe micile ecrane dupa cativa ani de pauza, dar cu un nou juriu, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru si Cosmin Tudoran.

Desi inca nu a fost anuntata oficial ca facand parte din echipa „MasterChef“, fostul jurat de la „Romanii au talent“ a postat pe retelele de socializare mai multe imagini in care apare pe platourile de filmare, iar fotografiile sunt realizate de producatorii emisiunii de gatiti de la Pro TV.
loading...
Mihaela Radulescu – supranumita ”Diva de Monaco” – castiga sute de mii de euro din televiziune, iar asta se datoreaza, evident, talentului si porfesionalismului sau. Dar frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Ferma”, difuzata de Pro Tv, nu are… studii in domeniu. Mai mult, Mihaela nu si-ar fi dus pana la capat niciuna dintre facultatile pe care le-a inceput. Practic, vedeta nu are niciun fel de studii superioare. A inceput patru facultati, insa nu a absolvit niciuna.
Mihaela Radulescu a finalizat trei ani la Academia de Educatie Fizica si Sport, doi ani de Filologie, unul de psihologie si alti trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic ”Diva de Monaco” a ramas tot la nivel de studii medii, neavand nicio licenta incheiata, conform unor surse din anturajul ei. Ceea ce, iata, nu a impiedicat-o sa inregistreze succese televizate incontestabile.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro