Adelina Pestritu din nou gravida?

Adelina Pestritu surprinde cu fiecare aparitie a ei! Acesta este si secretul succesului incredibil de care se bucura vedeta in mediul online si nu numai.

Adelina Pestritu surprinde cu fiecare aparitie a ei! Acesta este si secretul succesului incredibil de care se bucura vedeta in mediul online si nu numai. Si daca statutul de influencer – termen nou aparut pe piata, ar putea avea in Romania o ilustratie adecvata, atunci fotografia Adelinei ar fi una potrivita.

Vedeta reuseste sa influenteze prin atitudine, actiuni si look sute de mii de fani. Iar numarul urias de urmaritori pe care ii are pe retelele de socializare o demonstreaza.

Ei bine, paparazzi au reusit sa afle o informatie bomba despre Adelina Pestritu, pe care bruneta niciodata nu ar pune-o pe Instagram inainte de „momentul oportun”. Surse din anturajul cuplului Adelina Pestritu – Virgil Steblea ne-au informat ca cei doi isi cauta, in mare secret un apartament mai spatios, de preferat intr-un complex rezidential nou. Ei intentioneaza sa gaseasca o locuinta mai mare in care sa se mute cat mai curand, pe motiv ca actuala casa in care sotii locuiesc alaturi de Zenaida Maria, fetita de un anisor a cuplului, ar fi… neincapatoare.

loading...
Adelina pare a fi decisa sa faca acest pas important cat mai rapid. Mai mult decat atat, de curand s-a aflat ca bruneta si-a scos si masina la vanzare, probabil pentru achizitiona un vehicul mai spatios, ca sa poata incapea in el nu doar un singur scaun de transport copii, ci… doua!

Prietenii Adelinei si ai lui Virgil au povestit ca motivul pentru care cei doi se afla in cautari asidue ar fi faptul ca… “Adelina este pregatita sa mai faca un copil, sa ramana cat mai curand insarcinata cu un fratior sau o surioara pentru Zeny”.

Prin urmare, este normal sa ne gandim ca Adelina ar putea fi deja insarcinata si ca acesta este motivul pentru care, se grabeste sa isi schimbe cat mai curand caminul.

In alta ordine de idei, Adelina Si Virgil vor sa se apuce serios de afaceri, ei urmind sa isi deschida, in curand, un magazin de lux cu ceasuri si bijuterii scumpe.

Frumoasa bruneta impreuna cu sotul ei Virgil Steblea se ocupa in aceste momente de finisaje, urmand ca in curand sa inceapa planurile de inaugurare a ceea ce se vrea a fi unul dintre cele mai exclusiviste magazine din Romania.

Surse apropiate celor care lucreaza la amenajarea magazinului ne-au informat ca locatia va fi una spatioasa si extrem de eleganta, cu multe oglinzi si lumini. Dupa modelul celebrelor magazine De Beers din lume (n.r. De Beers este una dintre cele mai mari companii de minerit si extractie a diamantelor din lume, companie care controleaza azi 40 % din piata mondiala a diamantelor brute), clientele va putea fi selectata.

loading...
S-a aflat si cateva amanunte picante legate de valoarea celor mai scumpe piese care vor fi puse in vanzare in magazinul de lux al Adelinei Pestritu si al lui Virgil Steblea. Nu de alta, dar lumea bogata a Capitalei vorbeste, iar potentialii clienti ai vedetei cunosc deja produsele pe care le vor gasi de vanzare. Astfel, cel mai valoros ceas ar putea costa undeva pe la 100.000 de euro, in timp ce una dintre cele mai scumpe bijuterii, cu mai multe diamante de 40 de carate, pentru care, au povestit sursele noastre, s-ar fi facut deja precomanda, va fi vanduta, se pare, cu 60.000 de euro.

Adelina este una dintre cel mai bine platite vedete din mediul online, adevarat influencer, iar acum vrea sa dea lovitura in afaceri. Surse din lumea buna a Capitalei, apropiati ai cuplului Pestritu-Steblea, ne-au declarat in exclusivitate ca magazinul de ceasuri si bijuterii se va afla in cea mai de fita si scumpa zona a Capitalei, in Dorobanti, pe strada Radu Beller.

La un moment dat, Adelina le-a raspuns fanilor sai despre cat de mult munceste atat ea, cat si Virgil Steblea. „Noi ne sustinem reciproc, ne sprijinim, muncim pentru banii nostri. Ne straduim sa facem ce e mai bun pentru copilul nostru, ne trezim dimineata, incercam sa castigam din ce in ce mai bine, pentru Zeny in special. Vrem sa aiba acces la o educatie foarte buna, sa aiba toate conditiile, asa ca o anumita parte din veniturile noastre este destinata viitorului fetitei”, a declarant cu ceva timp in urma Adelina Pestritu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro