Andreea Esca a implinit de curand 47 de ani, insa petrecerea a continuat!

Andreea Esca a implinit zilele trecute 47 de ani, dar se simte ca la prima tinerete. Stirista a primit o multitudine de mesaje de la fani prin care a fost felicitata.

Andreea Esca o tine din sarbatoare in sarbatoare. La scurt timp dupa ce si-a serbat ziua de nastere, stirista a mai avut inca un motiv de bucurie: ziua de nastere a fiicei sale, Alexia. Andreea nu a avut planuri penru ziua ei de nastere, insa, a facut o traditie din a-si servi colegii de serviciu cu bomboane cu visine si fondante.

„Nu stiu ce fac de ziua mea, e prima data cand nu m-am organizat, dar cu siguranta se va intampla ceva, voi face ceva. Important e ca voi fi alaturi de cei dragi, de colegii mei, asta e tot ce conteaza. Intotdeauna ma serbez si la serviciu, pentru ca-mi place sa le iau
bomboane cu visine si fondante, ca la scoala”, a declarat Andreea Esca pentru Viva.
loading...
De ziua ei, fanii nu au uitat sa o felicite pentru pofta de viata cu care petrece ori de cate ori are ocazia. „47 hm… la cata energie , la cum dansezi si cum te distrezi vreau si eu asa 47 de ieri! La multi ani , Andreea”, „La multi ani sanatosi si haiosi!!! Pentru tine varsta va fi sigur doar un numar, chiar de va avea 3 cifre.”, au fost cateva dintre urarile primite de Andreea pe Instagram.
La cei 47 de ani ai sai, Andreea inca petrece ca la prima tinerete, ceea ce ii uimeste pe fani. Vedeta de televiziune a sfatuit-o pe Alexia sa nu isi petreaca ziua de nastere cu parintii.

„Eu cred ca ea e la varsta la care n-ar trebui sa se mai gandeasca parintii sa faca ziua cu ea si nici ea cu parintii. Asa incat stiu ce o sa faca Alexia, dar nu o sa ne serbam impreuna. Noi doar o sa-i spunem <>, bineinteles”, a spus Andreea Esca.
Alexia a petrecut intr-un club de fite din capitala alaturi de prietenii ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro