Carmen de la Salciua, in doliu dupa moartea lui Razvan de la Oradea

Carmen de la Salciua este in doliu si inca nu isi revine dupa ce bunul sau prieten Razvan de la Oradea s-a stins din viata intr-un mod fulgertator. Manelistul in varsta de doar 35 de ani a murit joi dupa ce a suferit mai multe atacuri de cord consecutive.

Razvan de la Oradea a murit dupa ce a suferit nu mai putin de patru stopuri cardio-respiratorii, la doar 35 de ani. Rudele si prietenii sai il plang si tot nu le vine sa creada ca interpretul nu mai este. Printre acestia se numara si Carmen de la Salciua, artista cu care s-a intalnit la multe evenimente. Aceasta a postat un mesaj sfasietor pe o retea de socializare.

Vedeta si-a amintit de sentimentul pe care l-a avut atunci cand l-a auzit cantand pentru prima data si a scris cu durere in suflet ca Razvan de la Oradea va ramane in memoria tuturor ca un om plin de viata, ce a trait prin cantec si a oferit celorlalti momente de neuitat.
loading...
„Prima data cand te-am auzit cantand pur si simplu mi s-a facut piele de gaina…. “Tebe da Zaboravim”! Ai cantat-o cu atata suflet incat am uitat ca trebuie sa dansez si am ramas cu telefonul pe filmat sa nu pierd momentul!
O am si acum pe telefon… insa acum o vei interpreta atat de frumos ingerilor, iar noi vom ramane cu amintirea unui om plin de viata, unui om care a trait prin cantec si a oferit oamenilor momente de neuitat… Cu siguranta cuvintele sunt putine si mici pentru durerea celor apropiati si familiei tale, dar ajuta-i tu de acolo de Sus si le diminueaza durerea! Drum lin catre Dumnezeu!”, a transmis Carmen de la Salciua.

sursa fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro