Culita Sterp a dat cartile pe fata, dupa ce s-a scris ca el a fost motivul despartirii dintre Carmen de la Salciua si Cosmin Isaila!

Culita Sterp a dat prima declaratie legata de ce se intampla intre el si fosta lui sotie, Carmen de la Salciua, dupa ce ea s-a despartit de Cosmin Isaila.

Recent au aparut in presa zvonuri conform carora Culita Sterp si fosta lui sotie, Carmen de la Salciua, s-ar fi impacat. Coincidenta sau nu, in acelasi timp a iesit la iveala si faptul ca frumoasa interpreta de muzica de muzica de petrecere si Cosmin Isaila nu mai formeaza un cuplu.

Intrebat despre relatia pe care o are acum cu fosta lui sotie, Culita Sterp a negat ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o prietenie.

„Nu este adevarat. E normal sa vorbim. Suntem prieteni si colegi. Acum, in weekend, avem doua nunti impreuna”, a spus artistul, conform Spynews.

loading...
Ramane de vazut daca cei doi interpreti vor mai forma vreodata un cuplu. Cert este ca ei au ajuns la sentimente mai bune unul fata de celalalt. In momentul in care au divortat, nimeni nu credea ca vor mai ajunge sa cante pe aceesi scena, dupa ce fiecare a aparut in presa facand acuzatii scandaloase la adresa celuilalt. La momentul respectiv, brunta nu-si mai dorea sa se asocieze cu fostul ei sot nici macar pe plan profesional.”Da, din pacate, ne-am despartit… Nici nu pot sa zic ca a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isaila, fostul iubit al lui Carmen de la Salciua. Mai mult decat atat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isaila a dat mai multe detalii despre despartirea care a socat showbiz-ul romanesc.
”Si eu simteam ca ne potrivim, chiar ne gandeam sa avansam in relatie… Doar ca, ceva, si nu stiu ce, s-a schimbat. Adica, sa fiu sincer, daca acum un an, acum cateva luni, chiar si luna trecuta, bagam mana in foc pentru Carmen, in ultimele siaptamani ceva s-a schimbat total. Nu stiu ce, dar am simtit…”, ne-a mai explicat Cosmin Isaila.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro