Gabi Cristea a ajuns de urgenta la spital!

Gabriela Cristea si-a internat fetita la spital, cu febra foarte mare

Gabriela Cristea este disperata in aceste clipe! Ieri, fiica ei cea mica, Iris Thea Selena, a implinit sase luni, insa, in loc sa fie motiv de bucurie in familie, totul s-a transformat intr-o mare sperietura.

Micuta a inceput sa aiba brusc febra mare si stari de rau, motiv pentru prezentatoarea TV spa apeleze la medici si sa isi duca de urgenta mezina la spital, acolo unde, de altfel, a si fost internata imediat!

Surse apropiate familiei Clonda au dezvaluit faptul ca, in aceste momente, vedeta a stat toata noaptea cu Iris la o clinica private din Capitala si spera ca starea ei de sanatate sa se amelioreze, in conditiile in care, la spital, micuta a primit cele mai bune ingrijiri.

loading...
De altfel, pe adresa ei de socializare, de putin timp, vedeta a explicat fanilor ei virtuali tot ce s-a intamplat cu Iris.
Gabriela Cristea si-a internat fetita in spital si a prezentat si o imagine din clinica in acest sens, insotita si de o relatare a evenimentelor dureroase legate de starea micutei. ”Trezit ieri dimineata cu chef de joaca, aniversat 6 luni, brusc febra pe la pranz, scaun moale, plecat la medic si pe drum regurgitat in masina, internat urgent, tratament, noapte alba, febra mare dimineata la 5:00 si azi o luam de la capat. Thea Iris Selena are gastro enterocolita”, a scris vedeta pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro