Andra, criticata de prima artista din Romania castigatoare a Cerbului de Aur.

Andra este dur crticata de Luminita Dobrescu, una dintre artistele de renume ale Romaniei si prima artista din tara noastra care a castigat trofeul Cerbul de Aur.

Luminita Hortenzia Dobrescu, astazi in varsta de 72 de ani, este o interpreta de muzica usoara din Romania, prima castigatoare de origine romana a Festivalului International Cerbul de Aur, in anul 1969. Pe contul sau de socializare, Luminita Dobrescu a criticat-o pe Andra, care a spus despre piesa „Of, inimioara”, cu care Luminita Dobrescu a castigat Cerbul de Aur, ca face parte din folclorul romanesc. Compozitorul piesei este Edmond Deda.

„Hahahahaha…..!!!! Sa auzi si sa nu crezi …Andra canta „Muzica Populara” si afirma cu mult curaj, precum ca piesa OF INIMIOARA este folclor romanesc!!!!! Este cea mai mare OBRAZNICIE posibila si lipsa totala de respect fata de o piesa sacra a muzicii usoare romanesti, cu o dubla valoare in istoria acesteia!??? Compozitorul este EDMOND DEDA!! Si nu a scris manele!”, a comentat Luminita Dobrescu in mediul online.
loading...
Luminita Dobrescu a postat si o inregistrare video in care Andra canta piesa respectiva alaturi de Lidia Buble.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro