Asta e piesa care i-a innebunit pe romani.

Carmen de la Salciua ne-a obisnuit ca fiecare melodie pe care o lanseaza sa ajunga hit.

Artista nu se dezminte nici cu noua piesa „Noapte buna, iubi”, care este noul hit al acestei toamne. Videoclipul piesei lansat in urma cu o saptamana de celebra cantareata de muzica de petrecere este pe primul loc in Trending pe Youtube, iar romanii par sa nu se mai sature de ea. Peste 3 milioane de oameni i-au dat play pana in prezent!

„Regina Youtube-ului” aka. Carmen de la Salciua e pe buzele tuturor si clipul piesei „Noapte buna, iubi” e numarul #1 in topul celor mai populare video-uri de pe YouTube Romania, de 7 zile consecutiv! Inca din prima zi de la lansare, piesa a intrat in Trending pe locul 1 si a acumulat in doar 24 de ore de la lansare peste 1 milion de vizualizari. Mai mult decat atat, „Noapte buna, iubi“ a adunat peste 3,3 milioane de vizualizari, iar numarul lor creste in numar tot mai mare de la o ora la alta.
loading...
„De 7 zile numarul #1 in Trending pe Youtube Romania ? #noaptebunaiubi. Va pupic si va iubesc! Apogeul in viata mea il cunosc acum! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Versurile piesei l-au inspirat pe indragitul actor si jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1 sa realizeze o parodie. In videoclipul postat pe pagina sa de Facebook, Bendeac este trezit de un telefon din partea iubitei iar aceasta ii repeta cat de mult il iubeste, dar el nu-si doreste altceva decat sa doarma, motiv pentru care repeta aproape obsesiv „Noapte Buna”. Nu este impresionat nici macar de marturia artistei, care sustine ca povesteste stelelor despre iubirea ei. „Imi bag…”, este raspunsul actorului, iar reactia sa a starnit numeroase reactii in mediul online. La doar cateva ore distanta, filmuletul a devenit viral pe retelele de socializare.

De altfel, piesa „Noapte buna, iubi” a depasit toate asteptarile, detronand-o in topul vizualizarilor chiar pe Delia, motiv pentru care celebra cantareata a trimis cateva ”sageti” catre artista muzicii de petrecere. Doar ca, spre surpriza tuturor, Delia, invitata la un matinal radio, a fost pusa in situatia de a canta chiar melodia lui Carmen de la Salciua. Usor amuzata, dar decisa sa dovedeasca ca poate canta si alt stil de muzica, Delia a facut efortul de a canta intreaga piesa. Iar dupa ce a primit versurile piesei, Delia a inceput, sa cante melodia si strambandu-se, gesticuland in mod ironic in incercarea de a o imita pe Carmen de la Salciua, reusind, la un moment dat, sa tina chiar si linia melodica si sa interpreteze cu succes hitul.

Carmen de la Salciua este, in prezent, una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerata “Regina Youtube-ului”, si una dintre cele mai solicitate prezente la evenimente. A cucerit publicul datorita catorva ingredinte de baza: voce, munca, profesionalism si modestie. Anul acesta artista a lansat primul album din cariera, intitulat „Indragostit”. Albumul contine 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 in Trending pe Youtube: “Dansez prin ploi”, “Curge prin vene iubirea ta”, “De ce traim o iubire interzisa?”, “Indragostit” si “Paraseste-ma te rog” feat. Susanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o in toamna lui 2018, intitulata “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 in topul celor mai populare clipuri din Romania timp de 2 saptamani consecutiv si a adunat pana in prezent peste 55 de milioane de vizualizari.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro