Bianca Dragusanu, despre relatia cu Alex Bodi

Bianca Dragusanu si Alex Bodi traiesc o poveste de dragoste pe cat de controversata, pe atat de pasionala. Cei doi sunt intotdeauna la limita si oricand ne asteptam sa explodeze o bomba intre ei.

Bianca Dragusanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august, iar la cateva saptamani deja vorbeau despre divort. Cu toate astea, cei doi sunt inca impreuna si-si traiesc din plin povestea de iubire: ”Noi avem o relatie, oricum, foarte spumoasa. Fiecare zi din viata noastra este diferita, palpitanta, incitanta, excitanta.

E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemanatori si asta poate ca nu este un lucru foarte bun. El ma intrece pe mine la orice: de la capitolul haine si pantofi, pana la capitolul orgoliu. De fiecare data cand ne-am despartit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despartit ca sa ne impacam vreodata, noi ne-am despartit ca sa ne departim, dar de fapt, timpul si faptele ne-au demonstrat ca nu putem trai unul fara celalalt.
loading...
(…) De aia ma iubeste. Nu poate trai fara mine. A incercat de cateva ori, dar nu a reusit”, – a spus Bianca Dragusanu la Antena Stars. Bianca Dragusanu este mama unei minunate fetite, Sofia Natalia, in varsta de 3 ani, rezultata in urma mariajului cu Victor Slav, iar acum nu respinge ideea de a ramane, din nou, insarcinata. Amandoi si-ar dori sa devina parinti de baieti, mai ales ca si Alex Bodi, la randul sau, are doua fete din doua relatii diferite.
In plus, Bianca si Alex isi planifica nunta, insa o amana pana anul viitor: ”Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar insemna sa ploua afara si sa imi murdaresc rochia de mireasa de la calcai pana la genunchi. Astept primavara si facem nunta sau divort. El (n.r. Alex Bodi) vrea doi baieti dintr-o data. Nu stiu daca pot sa duc atat de mult. Daca vrea acum, da, daca nu, nu. Vreau sa fie inainte de Craciun, ca sa va dau vestea. Timpul are toate raspunsurile si mie nu imi place sa fiu purtatorul de cuvant al unei relatii. Este singurul barbat din viata mea care a luat vreodata decizii. Cu el, situatia e diferita. Nasa si-a gasit nasul”, – a mai spus Bianca Dragusanu pentru sursa citata.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro